Fungerar OptiGuard för torra ögon? Läs detta innan köp!

OptiGuard erbjuder en rad produkter som syftar till att lindra torra ögon. Deras erbjudanden inkluderar ett speciellt formulerat Omega-3-tillskott och ögonservetter. Omega-3-tillskottet OptiGuard, utvecklat av Dr Fredrik Källmark, är designat för att förbättra funktionen hos ögats oljekörtlar och öka tår-produktionen.

Dr Fredrik Källmark har tagit fram receptet för detta kosttillskott för ögonen med hjälp av studier såväl som tester på den egna kliniken. Det här är inte det enda Omega 3 tillskott för torra ögon som finns på marknaden men det skiljer sig en del från andra varianter.

OptiGuard marknadsförs med löften om:

  • Förbättrad tårproduktion
  • Förbättrad produktion i ögats fettkörtlar
  • Återaktivering av fettkörtlar i ögonen

För att lyckas med dessa punkter så har Optiguard en blandning av fettsyror. Kapslarna innehåller Omega-3 som kommer från koncentrerad fiskolja och linfröolja. Du får fettsyrorna DHA, EPA och ALA i varje kapsel. Detta är fettsyror som med stöd från forskning är ett bra val för ögonens hälsa.

Det råder inga tvivel om att det är en kvalitetsprodukt som är framtagen särskilt för dig som har problem med torra ögon.

Vem är detta kosttillskott för?

För dig som lider av torra ögon så är Optiguard ett bra val. Men du måste inte börja ta det då det har gått så långt att du ser blixtar när du vaknar på morgonen. Faktum är att detta är ett bra kosttillskott för många. Barn som kan svälja kapslar och vuxna kan använda det.

Vad säger användare?

När vi tar en titt på omdömen så är det mycket positivt. Just nu får Optiguard 4.5 stjärnor av 5 på Trustpilot. Det är bara ögonservetterna som får lite lägre betyg. Själva kosttillskottet får högsta betyg av de som har recenserat.

Folk märker skillnad och blir bra i ögonen igen! Så vårt svar på Seklart är att detta är en produkt att kika närmre på. Du har inget att förlora på att testa om du har torra ögon. Produkten är säker att använda och dessutom är chansen mycket god att den kommer att fungera för dig!

Du kan läsa mer om produkten på OptiGuards hemsida.